Bëni një manikyr bukur me Feng Shui


Mësimi kinez fēngshuǐ depërtuar në heshtje pothuajse çdo fushë të jetës sonë. Kjo filozofi e jetës së bazuar në tërheqjen e energjisë favorshme dhe menaxhimin fatin tonë.

Përmbajtje

 • Energjinë tonë gishtat
 • Çfarë është element juaj
 • Ngjyra e elementit tuaj
 • Si të përshkruaj thonjtë tuaj për Feng Shui

Përqëndruar në gjëra të caktuara dhe veprimet, ne intuitive shumën prej sukses dhe fat të mirë. Krijimi i një manikyr në stilin e Feng Shui, dhe duke e bërë disa thekse ngjyra në gishta, ne rregullimin e përqendrimit dhe për të krijuar harmoni dhe suksese në fusha ku ne dëshirojmë për të arritur një rezultat pozitiv.


Manikyr Feng Shui gjithashtu nuk do vetëm t'ju sjellë fat. Ju duhet të mësojnë bazat për të tërhequr fat të mirë në anën tuaj dhe financiare mirëqenien.

Energjinë tonë gishtat

Tashmë shumë herë në libra në Feng Shui ka thënë se çdo pjesë e trupit tonë është e lidhur disi me mënyra të ndryshme në të cilat energjia mbushin fatin tonë. Gishtat tona gjithashtu kryejnë informacion. Kjo ndihmon në shpjegimin e manikyr vlerë me Feng Shui. Për më tepër, gishtat në duar të majtë dhe të djathtë janë vlera të ndryshme të energjisë.

Këtu simbolizon gishtërinjtë e dorës së tij të djathtë:

 • I madh - të fitojë, të fitojë, punë produktive mendore.
 • Indeksi - Pakënaqësia egocentrik vetë dhe të gjithë rreth.
 • Medium - grindje për shkak të frustrimit seksual, zemërim, pakënaqësi.
 • Nameless - Perspektiva takim i ri i takim seksual, miqësi sindikatat.
 • Pinky - paqe e mendjes, familjes mirëqenien dhe relaksim shpirtëror.

Lidhjet Media e gishtat e dorës së tij të majtë:

 • Great - shpresë e kotë, konfuzion, ankthi.
 • Indeksi - Mungesa e besimit në aftësitë e tyre për të marrë një lëndim dyshim, frikë.
 • Medium - risi sexy, ndjeshmëri dhe butësi.
 • Nameless - ndarje, vetmia, humor i trishtuar, zhgënjim në dikë - apo diçka, trishtim, heshtje.
 • Pinky - thashetheme, të tjerët hipokrizinë, lajka lakuriq dhe tradhti, mashtrim.

Në qoftë se ju lexoni me kujdes, pastaj menjëherë në përfundimin se më mirë ndajë thonjtë:

gishti i unazës, gishti i vogël i djathtë dhe gishtin e mesëm të dorës së tij të majtë. Këto gishtat janë tërhequr për ju fat i mirë dhe harmoni.

Çfarë është element juaj

Zgjedhja e drejtë thonjtë ngjyra me Feng Shui pasi ju e dini se cili prej pesë elementeve themelore i përkasin. Ju mund ta bëni këtë në dy mënyra.

Një mënyrë e thjeshtë për të përcaktuar elementet

Shifra e fundit tregojnë vitin tuaj të lindjes si një shenjë e fatkeqësisë. Nëse këtë shifër:

 • 0 ose 1 element i metalit tuaj
 • 2 ose 3 ujit
 • 4 ose 5 dru
 • 6 ose 7 të zjarrit
 • 8 ose 9 të tokës.

Metoda e formulës së llogaritjes

Për burrat dhe gratë formula të ndryshme. Gratë kanë nevojë për dy shifra përfundimtare të vitit të lindjes zbres 4 dhe ndani dallimin nga 9. Bilanci i ndarjen tregojnë në elementin tuaj. Element për njeriun është llogaritur si më poshtë: zbres 100 nga dy shifrat e fundit të vitit të lindjes së tij dhe të ndarë në 9 ndarje do të përcaktojë elementin e mbetjeve.

Ngjyra e elementit tuaj

Pasi të keni gjetur elementin tuaj, ju mund të telefononi ngjyrat që do të sjellë për ju fat dhe prosperitet. Kjo nuk vlen vetëm manikyr. Ngjyra duhet të pasqyrohet në ngjyrosje e veshjet tuaja, dhe në hartimin e dhomës. Këto ngjyra - satelitët në jetën tuaj që do t'ju ndihmojë të arritur rezultatet e dëshiruara, dhe për të gjetur harmoni me veten dhe botën.

Metal element simbol i suksesit financiar dhe stabilitet, dituri dhe ndërmarrje. Tepricë ky element çon në pakujdesi dhe nxitim konkluzioneve dhe veprimet. Cilat ngjyra rekomanduar manikyr Feng Shui për këtë fatkeqësi?

 • E bardhë (Drejtësisë, përsosmëria, pëlqimi)
 • Hije metalike (Maturia, praktike, mosbesimi)
 • Bojë kafe (Ndjenjë e ngrohtësi dhe qetësi, qetësi)
 • I verdhë (Humor të mirë, gëzim, harmoni me veten, sukses në zonat e intelektuale)

Elementi i ujit është një simbol i pasurisë, ndjenjat emocionale, ndihmon rinovimin. Uji i tepërt çon në letargji dhe humor trishtuar. Ngjyra përkatëse:

 • Hije zezë dhe e bardhë
 • Hije blu dhe blu (Qetësi, qetësi, vetëpërmbajtje)
 • Bojra dhe ngjyra kameleon

Element Tree kreativiteti simbol dhe rritja profesionale, mendje të fortë dhe një mendje fleksibël. Druri Teprica pritjet ekuivalente indeks. Ngjyrosje juaj kryesor color:

 • Gama e gjelbër (Egoizmi, ambicie, pasardhësit të shumta, rikthen ekuilibrin fizik dhe mendor)
 • E zezë (Harmonia, vetë)
 • Paleta blu-blu (Pastërtia shpirtërore, paqe, energji krijuese)

Elementi simbol i pushtetit zjarri aktive, forcë, spiritualitetin dhe madhështi. Ngrohjes tepërt është shoqëruar me durimin, acarim dhe akteve puçrra. Fokusohet në:

 • Red-colored dhe hije shoqëruese (pasion, guxim, bukuri, fuqi)

Toka Elementi simbol i stabilitetit, sigurisë dhe vetëbesimit. Bollëk Nevojë e tokës krijon atmosferë të pakëndshme e dyshimit dhe stagnimit. Varg juaj themelore:

 • Bezh (Harmonia në marrëdhëniet me familjen, sqimë shpirtërore)
 • Bojë kafe ngjyra (hije kryesisht të lehta)
 • Ngjyrë të verdhë (Sunny humor, bilanc emocionale, qenët i shoqërueshëm)
 • Rozë (Ndjeshmëri, rilindje, butësi, feminitet)

Ngjyrë universale për të gjitha elementet e

Shumë ushtrime White simbolizonte mirë, të lehta, pastërtinë dhe drejtësinë. Kjo nuk do të shkaktojnë reaksione refuzimit.

Gray për ata që nuk duan të dal nga turma dhe të bëjë veten shumë me zë të lartë. Pjesa më e madhe ngjyrë neutrale.

Si të përshkruaj thonjtë tuaj për Feng Shui

Në mënyrë që të bëjë një manikyr të duhur, është e rëndësishme për të zgjedhur një manikyrin e thonjve. Colors mund të jetë nga e njëjta paleta ngjyra, por edhe krejtësisht e përshtatshme dhe ngjyrat e kundërta. Paint thonjtë tuaj në Feng Shui, duhet të ruajtjen e harmonisë ngjyra dhe ekuilibër. Manikyr ka tërhequr vëmendjen dhe në harmoni me stilin tuaj dhe nuk duken vulgare dhe pa shije.

Kombinimi i ngjyrave është një shkencë. Për shembull, Anna Starmer botoi një enciklopedi të madhe në 253 faqet e së cilës i referohet aftësisë për të kombinuar ngjyra të hollë.

Konsiderohet klasike kontrast ndarja llak vetëm dy gishtat mbi dorën e djathtë - mesme dhe rrjet që tërheqin fat të mirë, sukses dhe frymëzim. Arsyeja kjo teknikë në mënyrë të Feng Shui: gjatë gjithë ditës dhe të gjithë ju jeni duke i kushtuar vëmendje të ngjyra thonjtë e tyre subconsciously duke stimuluar sferat e dashurisë dhe karrierës.


Nëse ju nuk më pëlqen ngjyra manikyr, thonjtë Feng Shui mund të identifikojnë modele, sequins, stickers (lexo se si të përdorin stickers mbi bazë uji) era kanji apo ujë. Detyra më e rëndësishme - për të siguruar thonjtë e nevojshme dhe të zgjedhë ngjyrat harmonike.

Në vitin 2010, "Fashion Week" në New York, një gozhdë në modelin ndryshonte në ngjyrë nga llak kryesore ose u stolisur me gurë. Theksi ishte mbi gishtin e madh, sepse ata janë gjithmonë në horizont. Ky manikyr ngjyra shpikur Sterling Dawn, duke e quajtur atë "BlackBerry Bling". Falë tij, bravo u bë një fashion accessory.

Bëni manikyr modës Feng Shui nuk është aq e vështirë. Gjëja kryesore për të dini element tuaj zodiakut Fit Ngjyra dhe shkathtësi të organizojmë marr ngjyrat harmonike dhe thekse.