Vaj macadamia për flokët dhe reagimet e fytyrës dhe rekomandimet


Arra Macadamia produkt të vërtetë të çmuar, mbretërore. Ajo maturohet në të largët Australi, të mbledhura në sasi të vogla, dhe shije dhe cilësitë medicinale është rezultat vetëm i lartë. Prandaj, vaj macadamia gëzon popullaritet të madh dhe të merituar. Përbërja unike e këtij produkti do të ndihmojë për të përballuar me shumë probleme të zakonshme kozmetike.

Përmbajtje

  • Avantazhet e naftës mbretërore arre
  • Fuqia e tij shëruese
  • Aplikimi për fytyrën dhe flokët

Avantazhet e naftës mbretërore arre


Globulare arra bukura Macadamia janë ndër më të shtrenjtë në botë. Në kontinentin e tij të lindjes janë konsideruar të shenjtë dhe ndihmë nga shumë sëmundje. Në kohën kur evropianët e parë në kontinentin Australian kjo arrë mrekullueshme shërbeu një lloj "monedhë" për tregti me fiset lokale. Por në fillim të viteve '60 të shekullit të kaluar u zbulua prodhimit badiava në shkallë të plotë.

Përveç shije të shkëlqyer, arrë macadamia përmban substanca që janë përdorur në industrinë e bukurisë.

Të naftës të marra nga ftohtë të ngutshme të arre mbretërore, i trashë, të verdhë me një aromë të fortë të arre. Ai përmban shumë vitamina, kalium, selen, zink, proteina, minerale. Por pjesa kryesore dhe më të vlefshme e acidit palmitik. Ajo është pjesë e lëkurës njerëzore. Asnjë vaj vegjetal tjetër përmban substanca të tilla të vlefshme.

Kjo është arsyeja pse lëkura jonë lehtë dhe lehtësisht të hyjë në "kontakt" me vaj macadamia. Dhe ne jemi duke e përdorur atë, duke e bërë një dhuratë e saj mbretërore.

... Fuqia e tij shëruese

Pronat themelore të vajrave macadamia mund të transferohen duke përdorur fjalën "atë." Por është e mundur për të bërë pa superlatives krahasimi kur bëhet fjalë për produkt mbretërore? Le të fillojmë!

  1. Është vaj hypoallergenic. Në historinë e përdorimit të saj, që numëron disa shekuj, nuk ka pasur raste të reaksioneve alergjike. Por nëse ju jeni contraindications për përdorimin e produkteve me arra, ndoshta, duhet të përmbahen nga duke e përdorur atë.
  2. "Bystroischezayuschiy." Më Vaj zhytur menjëherë në lëkurë pa lënë një udhë të yndyrshëm dhe të shkëlqejë.
  3. Energji. Që të naftës stimulon microcirculation në lëkurë, ajo promovon dhëmbëza dhe shkatërrimin e blemishes të tjera të lëkurës.
  4. Moisturizers. Në këtë kategori vaj macadamia nuk ka të barabartë. Ajo është e përkryer moisturizer është zhytur plotësisht nga lëkura.

Që nga karakteristikat e produktit të naftës është bukuria e mrekullueshme arre dhe shëndetësor me sukses të madh.

... Për fytyrën dhe flokët

Shpëtimi i vërtetë dhe i çmuar "dhuratë e Australi" nafta do macadamia fytyrës me të thatë, i thatë, plakjen e lëkurës. Vaj, lehtë depërtojnë në shtresat e thella të lëkurës, të bëhet një antioxidant fuqishme. Ajo parandalon shkatërrimin e membranave qelizore të lëkurës, zbut atë. Shko iritim dhe vrazhdësi, duke u kthyer elasticitet dhe freski.

Retreats plakjes, zvogëlon intensitetin e defekteve të ndryshme të lëkurës (keratosis, letargji, rosacea, djegien nga dielli). Lëkurë të pjekur ose të lodhur të marrë kujdes të plotë dhe mbështetje.


Shumë mirë manifestuar në përpunimin e naftës lëkurën rreth syve. Ajo butësisht largon përbërjen ndërsa kujdeseni për lëkurën e hollë dhe delikate. Elasticiteti dhe rrudhat janë të garantuara.

Me lëkurë të thatë produkt kozmetik është në gjendje për të luftuar në fusha të tjera. Vaj macadamia përdoret për flokët, ajo sjell përfitim të madh në luftën kundër zbokth dhe kokës të thatë. Maska e flokëve që përfshijnë vaj, të forcojë dhe të përsosur "jetën e" flokët. Pas ngjyrosur ose flokeve permanent shërohen shpejt, bëhet shndrit gjallë dhe butësi.

Ku mund të merrni të tillë një produkt të dobishëm? Ju nuk keni nevojë për të shkuar në Australi. Ju thjesht mund të shkoni në farmaci dhe për të blerë vaj macadamia. Çmimi për 50 ml shishkë do të jetë rreth 300-350 rubla. Kjo është vetëm besohet se nafta është shitur në shumë më të holluar, sepse i cili ka mundësi - për të blerë dyqanet e huaja interent.

Ju mund të përdorni produktin në formë të pastër ose shtoni në përbërjen e maska, krem, balms, shampoos. Ajo është e përkryer si një mjet për heqjen e kozmetikë për lëkurë të hollë dhe të ndjeshme. Në fusha të caktuara problematike, të tilla si aplikimi trashë ose shumë të përafërt në fuqi.

Shërimi vaj arrë, mund të depërtojnë në shtresat e thella të lëkurës dhe për të sjellë ushqim dhe lagështi, shumë konsiderohet si beauticians profesionale dhe grave të zakonshëm. Qenësishme dinjitet "ekskluzive", mund të bëhet një ilaç i vërtetë. Ata vazhdojnë të rinjtë, do të bëjë një grua më tërheqëse buzëqeshje reflektimin e tij në pasqyrë.


Blej një shishe vaj macadamia, dyqan në një vend të ftohtë të errët. Ai ka një jetë të madhe raft - një vit. Ti nuk e di se çfarë mund të ndodhë me lëkurë gjatë kësaj kohe? Dhe në majë të gishtave tuaj do të jetë gjithmonë një mjet i shkëlqyer për bukurinë dhe freski!