Shuharinh ose sheqer heqja e flokëve në shtëpiDyqane kozmetike ofrojnë një shumëllojshmëri të pajisjeve dhe metodave mekanike të heqjes së flokëve padëshiruar, duke përfshirë edhe tërheqjen në rritje shuharinh vëmendje.

Përmbajtje

 • Parimet themelore shuharynha
 • Avantazhet dhe disavantazhet e heqjes së flokëve sheqer
 • Lloje të pasta për shuharynha
 • Si të gatuaj makarona per sheqerit heqjen e flokëve
 • Procedura për heqjen e flokëve
 • Video: si të bëjnë shuharinh

Kjo metodë është përdorur në Lindje për shekuj, dhe prandaj heqja e flokëve sheqerit në shtëpi ka një zbatim procedura të përpunuar dhe të thjeshtë.


Parimet themelore shuharynha

Ka një recetave bazë prodhimin pak i biomasës për heqjen e flokëve. Një nga më e lehtë dhe u bë e përhapur shuharinh ose sheqeri heqjen e flokëve. Heqja e flokëve është kryer nga ushqim të bëra nga të përpunuara me teknologji të veçantë të sheqerit. Si komponentë e mesme të përzierje mund të shërbejë lëng limoni, mjaltë, shtesa të ndryshme aromatike.

Mbani në mend se depilim biomasës efektive në gjatësinë e flokëve të jo më shumë se 6 mm.

Rezulton zgjidhja, kur zbatohet në sipërfaqe të punës së lëkurës, zvogëlon llamba, të cilat janë hequr pastaj me shirita të veçanta. Ndikimi zgjedhor që prek qelizat e epidermë, siguron dhimbje minimale, sidomos kur krahasohet me metodat e tjera të heqjes së flokëve.

Avantazhet dhe disavantazhet e heqjes së flokëve sheqer

Paste sheqer depilim ka një numër të avantazheve që e bëjnë atë një nga procedurat më të njohura.

 • komponentët naturalness. Të gjithë përbërësit e përdorur në përgatitjen e makarona janë me origjinë natyrore, e cila bën të mundur që të përdorin shuharynha edhe në qoftë se lëkurën tepër i ndjeshëm, pa rrezikun e efekteve alergjike;
 • depo temperaturë të ulët. Largimi nuk do të thotë përdorimin e përzierje të nxehtë, e cila në masë të madhe heq siklet nga kryerjen e procedurave dhe eliminon mundësinë e djegieve termike;
 • efikasitet të lartë. Me respektimin e duhur të teknologjisë së heqjes së flokëve janë të ekspozuar edhe qime më të shkurtër, ndërsa llamba shkatërrimit siguron rritje të ngadalshme dhe hedh lëng strukturën e vet;
 • higjienës - Përdorimi i sheqerit, si komponent kryesor i biomasës për heqjen e flokëve, nxit shkatërrimin e shumicës së bakterieve, që minimizon mundësinë e infeksionit;
 • përballueshmërinë - të gjithë përbërësit e nevojshme janë me kosto të ulët si në përzierje pavarur prodhimin dhe blerjen e ushqimit të përfunduar;
 • Thjeshtësia - sheqer teknologji heqja e flokëve kërkon aftësi të veçanta dhe për këtë arsye sjellja e saj në shtëpi nuk do të shkaktojë komplikime.
 • sheqer bahatorazovist -.epilyatsiya nuk dëmtojnë qelizat dhe lejon dermalnyye vazhdimisht vënë përzierje në një vend në mënyrë të përsëritur pa asnjë lëndimet traumatike.

Shuharinh kundërindikuar në prani të sëmundjeve

 1. Diabet ose hypersensitivity tjetër lloj me komponentet e përzierjes. Pavarësisht ekspozimit të shkurtër kohe, një numër i substancave të depërtojnë nëpër poret e trupit, duke shkaktuar komplikime dhe reagime negative jotolerancën të komponentëve.

 2. Dermatit në fazën e ngushtë. Kur procesi inflamator është i ndaluar ndonjë procedurat që ndikojnë në lëkurë.

 3. Venat me variçe. Kur zgjerimi i dukshëm dhe venat ënjtje enët e tjera të gjakut heqja e flokëve sheqerit është kryer.

Lloje të pasta për shuharynha

Tregu moderne kozmetike ofron një gamë të konsiderueshme të mjeteve për magazina profesionale shuharynha. Duke folur e klasifikimit, ka disa parime themelore të ndarjes varg:

 1. Paste. Të gjithë komponent propozuar madhe e përzierjes me ose sheqer, ose fruktoze. Përzgjedhja është bazuar në preferencat individuale, si ndryshim i dukshëm në zbatimin e këtyre mjeteve nuk u gjend.
 2. Shkalla e ndikimit. Paste Përzgjedhja kryer në varësi të kohëzgjatjes dhe strukturën e flokëve, dhe lloji i lëkurës trajtuar. Duhet të theksohet se përdorimi efektiv i kompozimeve për llojin tepër i ndjeshëm të lëkurës është e mundur vetëm kur sjellja profesionale e procedurës.

Si të gatuaj makarona per sheqerit heqjen e flokëve

Sheqeri heqja e flokëve recetë është e thjeshtë, por kërkon respektimin e rreptë të përzierje e teknologjisë prodhuese dhe ekskluzive vegla përdorimi metalike.

 1. Një kile sheqer të përzier në tenxhere me 80 ml ujë dhe të njëjtën sasi e lëng limoni.
 2. Përbërja rezulton është duke u kapak mbyllur fort për zjarrin minimale.
 3. Me nxitje rregullt, përzierje është tretur në një qëndrueshmëri lëngshme. Në këtë fazë është e rëndësishme për të parandaluar djegien dhe sheqer.
 4. Hats pritjes formimin e shkumë, mbuluar është hequr, dhe zgjidhja është pjekur për rreth një çerek ore.
 5. Pas heqjes nga të nxehtit, përbërja e përzier për herë të fundit dhe derdhur në një enë plastike.
 6. Rezultuar karamel ftohur në një temperaturë rehatshme në lëkurë.

Nëse paste nuk ka viskozitet e nevojshme për të gjetur shkakun gabimet dhe të bëjë përzierje përsëri. Dështimi për të ndjekur përmasa rekomanduara apo teknologji përgatitje të parandaluar ju tërhequr nga përzierje ose mungesa e rezultatit të planifikuar.

Procedura për heqjen e flokëve

Sheqer Shkarkimi në shtëpi kryhet vetëm në lëkurë të thatë dhe të pastër. Nje sasi e vogël e mosmarrëveshje paste në një gjendje të plasticitet dhe të aplikohen në zonën e trajtuar kundër drejtimin e rritjes së flokëve. Shtrihen lëkurën për mynymyzyrovanyya e dhimbjes, karamel mprehta shkundni shkurtimisht. Mbetet i një përzierje larë nga lëkurës me ujë të ngrohtë.

Eshtë e panevojshme qëndrueshmëri të butë paste mund të komplikojë procesin e vrullshëm strips. Në këtë rast, zona shkrirë mbivendosur copë leckë pambuku, dhe procedura është hequr me të.

Në kryerjen shuharynha në zonat veçanërisht të ndjeshme të lëkurës, ajo është e rekomanduar aplikimin gradual të ngjitur në zona të vogla, për të shmangur siklet.
Heqja e flokëve sheqer (shuharinh) janë metodat më të thjeshta, por efektive për heqjen e flokëve nga trupi. Mbajtja e rregullt e procedurave të tilla në shtëpi nuk është i lidhur me të prekshme kostot financiare dhe kohore.

Mungesa e efekteve anësore të rëndësishme dhe substancave natyrore të përdorura në mënyrë të konsiderueshme të rritur atraktivitetin e kësaj metode të heqjen e flokëve në krahasim me opsionet e tjera në dispozicion.

Video: si të bëjnë shuharinh