Faturat këmbë flokëve - si për të forcuar dhe të kujdesit


Në vitet e fundit ajo u bë modë për të ndërtuar fillesat artificiale që mundëson të gjitha gratë që të bëhet pronar i oxhaqet harlisur flokët luksoze pa pritur të dhimbshme dhe kujdes.

Përmbajtje

 • Çfarë duhet të shikoni për kur zgjedh një copë toke e flokëve
 • Si për të forcuar takë të flokëve
 • Kujdesi për flokët lart në clips
 • Flokët i ndashëm në clips "për" dhe "kundër"

Procesi i rritjes së kabinës mjaft të shtrenjta, përveç fillesat artificiale kërkojnë kujdes të veçantë dhe korrigjimin mujore që merr kohë dhe kërkon fonde shtesë për shkak se shumë gra të prirur për këmbë artificiale e flokëve (tresses), të cilat janë më të përshtatshëm për t'u përdorur dhe zonjë mirësjellshëm të fushatave mujore në sallon bukurie. Në këtë artikull, ne përpiqemi për të dhënë këshilla për fiksim të saktë, përzgjedhjen dhe kujdes.


Çfarë duhet të shikoni për kur zgjedh një copë toke e flokëve?

Dallimet në vijim mes fillesat artificiale në klipe:

 • Gjatësia;
 • Ngjyrat dhe hije;
 • Texture (e drejtë, me onde);
 • Materiale (natyrale, artificiale).

Para se të filloni duke zgjedhur takë të drejtë fillesat e ju keni nevojë për të përcaktuar rezultatin përfundimtar që ju doni të shihni pas rritje. Nëse ju doni të rritur gjatësinë, është e nevojshme për të bërë matje të sakta, në të cilat zgjedhje. Për ta bërë këtë, të marrë një kasetë matur dhe për të përcaktuar distancën nga maja e veshit në gjatësinë e dëshiruar.

Përveç kësaj, ju lutem vini re se për një fije floku me gëzof të gjatë dhe ju duhet të mos përqëndrohet në numrin e fillesa, dhe peshën e tyre. Rregulli, i cili operon në këtë rast, më patch e flokëve në këmbë, aq më shumë flokët ju duhet për flokë të bukur dhe të vëllimit si rezultat.

Një pikë tjetër e cila duhet t'i kushtohet vëmendje kur zgjedh - ngjyra. Renditja fillesat e internetit, nuk kujtohet ngjyra monitoruar saktë që mund të shkojnë keq në një ton pak, kështu zgjedhjen më të saktë të bllokohet më të mirë në pikëpamje të jetojnë dhe të krahasoni ngjyrën e flokëve tuaj.

Çfarë është e rëndësishme është materiali nga i cili bëhet tresses lart. Pronarët e flokëve natyrore të bukura dhe të rralla është e rekomanduar për të zgjedhur, sepse ata janë më të lehtë për përzierje me flokët e tyre dhe dallimet janë më pak të dukshme për të tjerët. Përveç fillesat natyrore që ju mund të lehtë dredhje, ngjyrë dhe ekstrakt hekurin, jetëgjatësia e tyre është shumë më e gjatë sesa sintetike.

Si për të forcuar takë të flokëve

Objektivi kryesor për t'u arritur, ndërsa sigurimin tresses lart - rezultati përfundimtar duhet të jetë sa më afër të natyrshme, pa hapur sekretet për të jashtmit oxhaqet harlisur në disa shirita të shquar tresses vet të flokëve.

Këtu janë hapat e duhur në rritje fillesat takë:

Procesi duhet të fillojë me pjesën e prapme të kokës, duke siguruar pjesën tjetër të oxhaqet në krye.

Është e nevojshme për të bërë nga flokët në trashësi fillesë horizontale prej rreth dy centimetra larg, në mënyrë që shtresa tjetër përputhet pus mëparshme. Jo domosdoshmërisht të kërkojë të bëjë shkëputje edhe, pasi ajo nuk ndikon në rezultatin përfundimtar.

Ndarja e një sasi të mjaftueshme të flokëve vetë për flokët e clips është mbajtur mirë, ju mund të filloni fiksimin e pjesës qendrore, duke shmangur këmbët fryrë në anën e kokës.

Pas ndreqim grupi i parë, ju mund të sigurtë të shkojë në shtresën e dytë, duke e ndarë flokët e mbetur në mënyrë që të ketë vend të mjaftueshëm për të gjithë tresses këmbë në dispozicion.

Kur clip rritje duhet ushtruar presion në mënyrë të vendosur, picking up kreshtat gisht dhe të thellë zhytje karafil kunjat fshij flokët e vet.

Duke u kthyer për të mbuluar shtresa e sipërme duhet nachesat flokët e vet për tresses mbajtur në mënyrë të vendosur dhe jo zhvendosur gjatë çorape gjithashtu mund të jetë një sasi e vogël e tyre pak llak.

Fillesat anësore nuk duhet të jenë të lidhur shumë afër fytyrës, u terhequr 2-3 cm.

Nëse ju jeni pronari i ringlets të ndritshme, në këtë rast, për një tresses mirë maskuar pas procesit të ndreqim, shtresa e fundit e rrënjët e flokëve të nachesat më të mirë.

Bjonde rekomanduar Tress pikturuar me të njëjtën kurriz tonin si të nevojshme për flokët artificiale në tresses përzier mirë me natyrore.

Ekspertët nuk e rekomandojmë që të rritet clips në rrënjët, dhe të tërhequr pak milimetra, piddyahayuchy kështu më të mirë dhe fort koprrac flokët e tyre. Shoot fillesat lart lehtë segmente piddyahayuchy në çdo pin dhe incrementally shqyrtuar flokët.

Kujdesi për flokët lart në clips

Në procesin e fillesa e flokëve këmbë të ndotura me pothuajse të njëjtën intensitet të si të tyre, kështu që ata kanë nevojë për kujdes të veçantë. Para se të filloni procesin e pastrimit që ju duhet për të përcaktuar se çfarë materiali bërë tresses. Për këtë ju do të duhet disa ndeshje dhe qimet nga policët të cilët vunë zjarrin dhe nëse është e nevojshme gjatë djegies, ata do të lëshojë një erë të ngjashme me erë Smolenov derr, kështu që është një material natyror. Nëse ata që digjet në vetvete shkrihet dhe nuk erë, atëherë materiale artificiale.


Tresses takë e materiale natyrore duhet të lahen në të ngrohtë (jo të nxehtë) ujë me shampo dhe balsam, dhe krehër mund të përdoret vetëm pas fillesat thahet në procesin e larë flokët duhet të shkatërroj vetëm me gishtat tuaj. Pas larjes tresses përhapur në një leckë të butë dhe le të thatë, përdorni një tharëse flokësh për tharjes nuk është e rekomanduar për të shmangur dëmtimin struktura e flokëve duke zgjasin jetën e tyre.

Clips flokët bërë nga materiali artificial larë në ujë të ngrohtë me sode buke për 1 litër ujë dhe dy teaspoons shampo të butë, i cili trokiti një shkumë harlisur. Së pari pastroni vetë pin, dhe pastaj fije floku me gishtat tuaj ose sponges.

Flokët artificiale shpejtë splutuyutsya krahasuar me natyrale, sepse kur larja nuk është e rekomanduar nenexhik dhe shtrydh ato. Pas procedurës promakyvat fillesa larë peshqir trajtuar me antiseptik, është përhapur në një leckë të thahet plotësisht dhe vetëm atëherë ata mund të krehër.

Mbani tresses nevojë për një vend të mbrojtur nga pluhuri, përfundimisht duke humbur flokët e tyre shndrit me shkëlqim, në mënyrë që ata herë pas here duhet të merren me mjete të posaçme për të rivendosur strukturën natyrore.

Flokët i ndashëm në clips "për" dhe "kundër"

Aspektet pozitive të përdorimit të accessory:

 • ju do të jetë në gjendje për të hequr ato sipas dëshirës dhe veshin;
 • nënshtrohen procedurave të ndryshme styling dhe tharje;
 • krijuar hairstyles mrekullueshëm;
 • ata nuk kanë nevojë për kujdes të vazhdueshëm nga hairdressers, dhe kështu është opsioni ekonomik;
 • me jetëgjatësi kujdesin e duhur të më shumë se tre vjet.

Cons që duhet të merren parasysh:

 • disa vajza të ndjehen një ndjenjë e gravitetit kur veshur tresses;
 • në qoftë se nuk duhet fiksim një lock mund të bie në një vend publik, duke dhënë zonjë nuk kishte asnjë vështirësi;
 • në fiksim fillesat e veta e flokëve duhet nachisuvaty kundër rritjes që mund të dëmtojë një strukturë.