Prerje gërshërë nxehtë komente, pro dhe kundra e procedurës


Split përfundon - një problem i vazhdueshëm që më shpesh ndeshen me pronarin e flokëve të gjatë. Nëse ju shkruani numrin e tyre, me gërshërë prerje flokësh nxehtë kombinuar me largimin kompetent - kjo është pikërisht ajo që ju duhet. Kjo procedurë nuk kombinon vetëm efekt kozmetike, por terapeutik.

Përmbajtje

 • Çfarë ndryshon nga gërshërë konvencionale nxehtë
 • Procedura haircuts gërshërë nxehtë
 • Termostrizhki rregullt
 • Pro dhe kundër

Çfarë ndryshon nga gërshërë konvencionale nxehtë


Termostrizhka kryer një pajisje të veçantë - gërshërë nxehtë. Gërshërë Hot - është në thelb të njëjtat gërshërë berber, por lidhur me rrjetin dhe të kenë elementin termike. Ato janë të pajisura me një sistem të veçantë që u lejon atyre jo vetëm të jetë nxehtë në një temperaturë të caktuar, e cila përcakton master, por mbani atë për një kohë të gjatë. Temperatura përcaktohet në varësi të llojit dhe strukturës së flokëve (për flokë të hollë të lehta kërkon më pak temperaturën se të errët).

Llojet termostrizhek

Para së gjithash, për ndarjen e prerjes për flokët gjatësi të prerë:

 • Nëse ju rriten flokët e gjatë dhe nuk duan të shkurtojë ndjeshëm gjatësinë, prerje për të bërë flokët e thatë dhe prerë vetëm këshilla
 • Nëse ju doni të bëni një prerje flokësh të plotë gërshërë nxehtë, artisti do të punojë me volosmi lagur.

Gjithashtu termostrizhki ndarë në bazë të pjesëmarrjes në gërshërë nxehtë: në disa raste bëhet plotësisht gërshërë prerje nxehtë, dhe ndonjëherë të prerë magjistar e bën mjetet konvencionale, dhe gërshërë shkurtimet këshilla flokë të nxehtë në mënyrë që të bashkoj përfundon dhe për të parandaluar seksion.

Procedura haircuts gërshërë nxehtë

Termostrizhka merr shumë më shumë kohë në krahasim me e zakonshme. Vini re se në qoftë se ju të zotëruar këtë procedurë kishte më pak se një orë, mbi të gjitha, ai ka shkelur teknologjinë. Procesi më prerje zgjat nga një deri tre orë, në varësi të gjendjes së flokëve dhe llojit.

Para se të shkoni për të zotëruar e procedurës, të jetë i sigurt për të kontrolluar nëse ai ka një vërtetim se ajo mund të kryejnë këtë procedurë. Gjithashtu, ajo është e dobishme për të pyetur në lidhje me sallon, lexoni kritikat për klientët e internetit. Gjithashtu, është e dobishme që të pyesni se çfarë mjete kompania do të përdorë magjistar. Në fund të fundit, kjo situatë nuk do të funksionojë parimin e "më shumë, aq më mirë." Prerje edhe shumë të shtrenjta në sallon nuk është një garanci që ju nuk do të prishin flokët.


Shumica direkt termostrizhki Procedura është si vijon: pas dhënies flokët formën e dëshiruar, mjeshtër i gjarpërues flokët në flagjelat vogël gërshërë të nxehtë dhe të prerë skajet. Qeth temperatura është zakonisht në rangun e 150-180 gradë (por nganjëherë më e lartë). Ju lutem vini re se vetëm teh ngrohjes izoluar e gërshërë, kështu mundësinë që mjeshtri obpeche ju praktikisht përjashtuar.

Nëse pas trajtimit që ju ofrojmë gërshërë konvencionale trim përfundon, në asnjë rast nuk mund të pajtohen. Ju mund të keni hyrë webmasteri papërvojë. Mos harroni - nëse gërshërë ndaluar nxehtë për të prerë skajet, procedura nuk do të sjellë ndonjë efekt.

Termostrizhki rregullt

Frekuenca e kësaj procedure varet nga qëllimi që ju ndjek. Nëse ju doni të rriten flokët e tyre të gjatë, atëherë termostrizhku duhet të përsëritet për një herë në muaj.

Nëse ju hasni një problem të tillë si përfundon ndarë, shkurtuar duhet të përsëritet çdo herë pamjen e tyre. Nëse ju të përdorë procedurat për shëndetin e përgjithshëm të flokëve, ajo është e rekomanduar për të përsëritur me çdo prerje. Sidomos gërshërë nxehtë prerje është e dobishme në qoftë se ju shpesh vë në dukje për t'u ngjyrosur flokët apo ndikimeve të ndryshme termike.

Nëse krahas prerjes Wizard ju merr ngjyra apo permanent flokët termostrizhku duhet të kryhet pasi të gjitha këto procedura. Kjo procedurë do të ndihmojë për të ruajtur strukturën normale të flokëve dhe rimëkëmbjen e saj.

Mos harroni se edhe në qoftë se ju keni një mjet profesional në çdo rast është e pamundur për këtë procedurë veten në shtëpi, sepse ju keni nevojë për temperaturën e flokëve tuaj vetëm mund berber profesionist.

Pro, kundër dhe komente

Natyrisht, si çdo procedurë tjetër, prerja gërshërë nxehtë ka pro dhe kundra. Le të konsiderojmë aspektet kryesore pozitive dhe negative të procedurës.

Plus termostrizhki janë:

 • Me prerje flokësh rregullt gërshërë nxehtë e flokëve të bëhet i trashë. Besohet se ky efekt është arritur duke përmirësuar gjendjen e flokëve, duke i bërë ato humbje shumë më pak të ndjeshëm.
 • Termostrizhka përkryer rikthen flokët pas procedurat e tilla të dëmshme si straightening flokët hekuri, perms, ngjyrosje.
 • Pas prerjes maja e flokëve të mbyllur, kështu që është më pak të prirur për të ndikimit të dëmshëm të substancave të ndryshme që gjenden në ajër përreth dhe ujë.

Për fat të keq, termostrizhka ka karakteristika negative. Midis tyre:

 • Me kosto të lartë. Kjo prerje është dukshëm më shumë se zakonisht, por absolute përmirësimin e cilësisë garanci e flokëve që ju nuk do të zotëruar nga askush.
 • Kohëzgjatja e procedurës. Siç u përmend më herët, procedura për përpunimin e çdo fije floku veç e veç merr shumë kohë.
 • Nëse ju përjashtojnë efektin e faktorëve traumatike në flokë, termostrizhki efekti mund të jetë jetëshkurtër.
 • Visual zvogëlojë dendësia e flokëve.

Ekziston një pikëpamje e përhapur se këshilla e nënshkrimin jo vetëm pengon faktorët e dëmshëm në flokë, por nuk dal substancave të dëmshme nga flokët që disa kohë mund të çojë në përkeqësimin e gjendjes së tyre të përgjithshme. Megjithatë, kjo nuk është asgjë më shumë se thashetheme.

Nëse ju vendosni për të luftuar reagimin janar, mos harroni se maskë shtëpi dhe kalon rekomandimet e thjeshta nuk mund të jetë shumë më pak efektive dhe më ekonomike. E pra, në qoftë se ju janë drejtuar tashmë për këtë procedurë, të jetë i sigurt për të ndarë mendime për gërshërë nxehtë prerje flokësh.