Smoky hap Makiazhin sipas hapi photo tutorial


Historia Popullariteti përbërjen nxirë ka origjinën në kohën e filmit të zezë dhe të bardhë, sa dha fshehtësinë dhe aktoret mistikë pamjen.
Rritja e dytë e popullaritetit në stil përbërjen nxirë sytë filloi për shkak të aktores franceze Brigitte Bordo dhe nuk largohem deri më tani - ai mund të shtoni misterin dhe shtoni bukuri ndonjë vajzë që vijnë në çdo ngjyrë e syve dhe fytyra lloji.

Ky make-up për të krijuar një imazh të mrekullueshme, i bazuar në një vështrim të thellë dhe misterioze. Me ekzekutimin e duhur, ai duket e madhe gjatë ditës, por është veçanërisht e vërtetë për punën e saj në mbrëmje për një rritje ose një klub apo restorant ku ka burime të ndritshme dhe të kundërta të lehta.


Bazat Performance Sytë Smoky

Përbërjen nxirë është që të përdorin hijet e errëta dhe eyeliner që kur zbatohet me kujdes hije. Shumica hije është aplikuar dhe qepallë sipërme dhe të poshtme. Megjithatë, ju mund të bëni vetëm hijet vizatim në krye dhe pastaj të plotësuar atë me goditje e tyre.

Hijet e errëta domosdoshmërisht plotësohet lehta, është e rëndësishme për të kryer tranzicionet në mes hije të errët dhe të lehta të më mirë. Jo hollësi fundit është kozmetikë spektakolare tym, përdorimi bojë për vetulla ngjyrë të errët dhe të mëdha, rëna gjatë - në qoftë se natyra nuk është dhënë si e tillë japë përdorimin patch. Kozmetikë nxirë parashikon zbatimin e detyrueshëm të astar sy, të lëngshme ose të depozitohen duke përdorur eyeliner konvencionale.

Makeup nxirë Sytë stil do të duken më të mirë dhe të zgjasë më gjatë kur zbatohet fonde korrigjim rreth syve, ose në shekullin e butë prypudryvanyy. Pra, të marrë bazë për përbërjen që do të eliminonte imperfections dukshme të lëkurës.

Vëmendje e veçantë i kushtohet zgjedhjen e hije, sepse hija përcaktojë efektin që ndodh si rezultat i kësaj. Sy blu kostum theksojnë tonet e tyre blu ose ngjyrë vjollcë, vajza errët me sy duhet të i kushtoj vëmendje të paleta ngjyrë kafe dhe të gjelbër dhe çeliku hije ton gri mund të përballojë pothuajse çdo gjë.

Deri në tym stil përfshin përdorimin e hijet si të errët dhe të lehta, dhe aplikuar hijen e parë të errët mbi qepallë e sipërme si afër vijës valëvit dhe pastaj hijen e tyre të mirë. Lëviz më pranë vetullat, përdorni hije të lehta. Sytë duhet të marrë ndonjë eyeliner errët, për aq kohë sa ajo është e kombinuar me një gamë të hijet. Eyeliner zbatohet në mënyrë rigoroze në linjë valëvit, dhe pastaj me kujdes hije. Big-sy bukuritë pamje edhe më të madh thellësi të shtoni vendosur me kujdes në brendësi të shekullit.


Dhe dorën e fundit është e rëndësishme - bojë për vetulla të errët depozituar me bollëk në qerpikët. Ink është aplikuar mjaft thickly, por pika kyçe për të parandaluar clumping, qerpikët duhet të jetë si e saktë.


Përbërjen nxirë do të duket në harmoni në qoftë se fokusi është vetëm në sy, si qëllimin e saj kryesor - vështrim indiferent dhe misterioze. Mos përdorni skuqem ndritshme ose të kuq buzësh, sepse ato prishin imazhin tuaj, duke e bërë atë vulgare. Vetëm të lënë mënjanë sequins ose hije të shndritshme, preferojnë hije matte.


Do të duken më ekspresive kur duke përdorur mish-colored hije në buzë të majës - të përpiqen për të filluar kryerjen e grim nga kjo fushë.

Style nxirë Sytë fituar popullaritet të veçantë në vitet e fundit, me aftësinë për të theksuar qartë sytë dhe shtoni perspektivën e misterit të gjitha gratë, pavarësisht nga ngjyra e lëkurës, flokëve dhe syve.