Bioparoks me sinusit, trajtim


Në trajtimin e sinusit Bioparox ju lutem vini re se kjo drogë është efektive vetëm në fazën fillestare të sëmundjes. Sinusit - një inflamacion i sinus nofullës ose sinuseve paranazale. Sëmundje mund të marrë akute dhe kronike. Sinusit akut është shpesh një komplikacion i infeksioneve respiratore akute (ARI), u bashkua me infeksion bakterial procesit. Një nga shenjat e këtij komplikacion është rritja e temperaturës, të qëndrueshme kongjestion i hundës afatgjatë dhe dhimbje koke.


Sinusit akut, të ngjashme me pectoris, e vështirë për të trajtuar Bioparox vetëm një, e vetmja - që ju mund të kapur sëmundjen në fillimet e tij, kur inflamacion është karakteri i fytit.

Kur Bioparoks sinusit mund të fillojnë të aplikojnë kur sëmundja është në fazat e hershme, por ka të ngjarë të duhet antibiotik veprim të përgjithshëm nëse dy e para - tre ditë, përmirësimet vërejtur. Përdorimi i drogës kërkon dëshmi të rreptë mjekësore. Në praninë e sëmundjes, sipas udhëzimeve mbytje droge kryer në hundë. Bioparoks është një antibiotik, kështu që kjo nuk duhet të përdoret për më shumë se 7 ditë.

Nëse Bioparox jo në ekzistencë në farmaci sesa për të zëvendësuar atë me sinusit?

Në këtë rast të përshtatshme izofra llak që nuk është analoge Bioparox.

Contraindication

Bioparoks - një medikament që ka pothuajse jo contraindications, si edhe efekti i përgjithshëm për organizmin nuk. Kundërindikimet kryesore të drogës - mbindjeshmëri pacienti të komponentëve të tij.

Nuk zbatohen për fëmijët nën Bioparoks 2.5 vjet (ndoshta më të vjetër). Kundërindikimet për zbatimin e saj të instaluar në faktin se fëmijët e vegjël nuk mund të kontrollojë frymëmarrjen e tij dhe frymën e kësaj droge medicinale mund të shkaktojë atyre laryngospasm (dështimin e papritur të frymëmarrjes, i shoqëruar nga vrull e glottis - fëmija nuk mund të bëjnë ose nxjerr ose thith).

Zbatohen edhe Bioparoks me kujdes për pacientët të cilët janë të prirur për reaksionet alergjike të shpeshta.