Trajtimi i sinusit pa birë pa kirurgji videos


Ndoshta bëjë pa birë nëse menjëherë në shenjat e para i referohen te mjeku Ent. Ju mund të bëjë pa një birë në fazat e hershme të sinusit.

"Bespunktsionnyy" trajtim sinusit - një metodë për përdorimin e lëngjeve lëviz ("qyqe") Në kombinim me terapi lazer. Procedurat e ngjashme pastruar zgavrën hundës dhe pasazhe të hundës e mukusit dhe qelb (larje) dhe redukuar inflamimin (lazer). Kursi është bërë obligim për 5-7 trajtime. Përmirësim të dukshëm në pacientët e konstatuara pas procedurës së parë.


Një tjetër mënyrë bezpunktsionnyy - përdorimi aparat i aftë për të krijuar në presionin e zgavrën e hundës negative, dhe ky parim është pastrimi sinuset nofull të sekrecione.

Ndoshta trajtojnë sinusit pa birë nëse ka shkarkimit hundës. Ata tregojnë rrjedhën e përmbajtjes sinus nofullës. Me këtë trajtim edhe karakteristika anatomike strukturore të materies Otolaryngology.

Ankimi ndaj otolaringolog do të duhet të përcaktojë trajtimin optimal.

Përfitimet bezpunktsionnoho trajtojnë sinusit

  • Pa birë e sinuseve nofullës
  • Pa dhimbje dhe gjak
  • Ajo zë orë e gjysmë
Metodat e trajtimit të sinusit pa kirurgji:

• Mukoza anemyzatsyya hundës;

• duke aplikuar metodën e lëvizjes - "krisur" (larje);

• dush hundës;

• bllokada vnutrinosovyh;

• ozonit;

• mukusit thithje;

• futja e barnave anti-inflamator (tregues) përmes një sinuseve birë,

• Terapia lazer (8-10 seanca për 1 natyrisht);

• antibiotikët (të përzgjedhur veç e veç);

• larëse sinuses nofull thahet nëpërmjet futjes së drogës.

Trajtimi kirurgjik është përshkruar në qoftë se një konservator nuk ndihmon:

• polypotomyya hundë.

• turbinate radioturbinatsiya;

• septoplastyka (korrigjimi i mur ndarës hundës);

• konhotomiya;