Trajtimi i naftës sinusit buckthorn


Trajtimi i naftës sinusit është bërë gjithnjë e më popullore në vitet e fundit. Siç dihet tashmë, kjo sëmundje karakterizohet nga dhimbje të forta në sinus nofullës, dhe e gjeti atë shumë shpesh.

Shumë prej nesh ende përdorin metodat klasike të trajtimit dhe të përdorin shërbimet e kirurgët. Ndonjëherë ndodh që ajo nuk e ka sjellë këtë rezultat, i cili ishte pritur. Dhe pas disa kohë kalon lehtësim të vogël, dhe dhimbje koke në zhvillim, vështirësi në frymëmarrje, shkarkimin e qelb nga hunda - të njëjtat simptoma të njohur. Aktualisht, ka një numër të trajtimeve të mundshme që kishte akumuluar që nga kohët e lashta, të mjaftueshme të kësaj sëmundjeje të rëndë.


Shumë mënyra për të ofruar mjekësisë tradicionale që me të vërtetë japin një efekt pozitiv në trajtimin e sinusit. Njerëzit rekomandojmë hikërror shkollës së vjetër të ngrohtë, kripë hundë dhe vezë para-gatuar. Vetëm të sigurojë ndihmë efektive ujë të kripur të ngrohtë, përdorimin e uthull molle, prodhimet e bletëve, si dhe bimëve të tilla si kamomil kamomil dhe Wort Shën Gjonit. Me gjithë këtë diversitet shumë receta healers gradualisht filluan të përdorni vaj buckthorn detit për të trajtuar sinusit. Siç doli, ajo ka veti të dobishme.

Trajtimi i naftës sinusit nga buckthorn detit - një procedurë e thjeshtë. Ajo kryhet në sekuencën vijuese:

1. Së pari, ju duhet me kujdes pije sinuset nazale para fillimit të naftës trajtim buckthorn detit. Për këtë është e rekomanduar për të përdorur shiringë e disponueshme me të veshur mbi një tub i hollë me polietileni. Flushing është kryer me një zgjidhje e ujë të ngrohtë me kripë deti ose jodit pika. Veç kësaj, për përgatitjen e zgjidhje të tillë mund të përdoret kripë natriumi ose lëng limon. Shpëlarje sinuset nazale duhet të kryen për 10 minuta.

2. Pastaj, instalacioni procedura në zgavrën e hundës së detit buckthorn naftës. Është e nevojshme që të përpiqen për të siguruar që ajo merr zonën maksimale e madhe e mukozës. Për këtë anim kokën bëhet e drejtë (nëse futje pikë-pikë kryhet flegër drejtë) dhe të hedhin kokën mbrapa pak. Pas instalacioni i naftës duhet të jetë e shtyrë krah hundës për ndarjen e saj. Në fund të kësaj procedure duhet të qëndrojnë në këtë pozicion për 15 minuta. Një ngjarje e ngjashme duhet të mbahet dhe u largua sinus.

Trajtim me vaj buckthorn detit i jep një efekt shumë të mirë dhe përmirëson ndjeshëm frymë, zvogëlon numrin e mukusit përkushtuar nga hunda, redukton dhimbje koke.