Trajtimi i sinusit Propolisi, tretësirë ​​dhe përgatitjet


Për trajtimin e shumë sëmundjeve kanë qenë prej kohësh përdorur Propolisi, duke përfshirë inflamacion dhe qelb. Ai madje përballojë sinusit purulent, një sëmundje të tillë komplekse që është e vështirë për të trajtuar. Kur sinusit pafuqishme edhe disa barna sulfanilamidnye dhe antibiotikët. Trajtimi Propolisi i kësaj sëmundjeje shmang shumë procedura tejet të pakëndshme dhe të dhimbshme që duhet të kryhen në sëmundje dhe për të shmangur kirurgji.

Për të vendosur për të përdorur Propolisi për të trajtuar sinusit, kërkojnë përgatitje të veçantë të infusions, dhe në varësi të trajtimit të aplikuar, përbërja e tij do të jenë të ndryshme.


Llojet e përgatitjeve Propolisi dhe metodat e zbatimit të tyre

Tretësirë ​​të alkoolit 10%. Përgatitur në këtë mënyrë: Propolisi grimcuar pour alkoolit dhe 96% në raport prej 1:10 (për shembull, ju duhet të marrë 100 gram alkool në 10 g Propolisi) dhe duhet të mbijetojë një javë në një vend të ftohtë të errët. Ky infuzion administrohet nëpërmjet punctures në sinus haymorovi, kalojnë 2 deri në 5 punctures intervale midis trajtimeve në 2-3 ditë. Para se të përdorni Propolisi tretësirë ​​duhet filtruar domosdoshmërisht dhe të nxehtë për temperaturën e trupit. Nëse ka infuzion toleranca e dobët në formë të pastër, ajo është e holluar me gjysmën e ujit të distiluar.

Tretësirë ​​të alkoolit 20%. Përgatitur në mënyrë të ngjashme 10%, por raporti i 02:10. Ky infuzion futur në hundë, diluting përzier me vaj, buckthorn detit ose vaj perimesh tjetër.

Supë me ujë. Është e nevojshme për të përgatitur një zierje e 20-30% Propolisi Propolisi (pluhur dhe derdhi ujë të vluar në një raport prej 2 ose 3 deri në 10 dhe të zier). Aplikohet si varrosje hundë e tolerancës së dobët të tinctures alkoolit.