Trajtimi i një sinusit fytit, metodat themelore


Fytit sinusit karakterizohet si fazë akute të inflamacionit të sekrecioneve nazale faringut nga lloji i lëngshëm. Zhvillimi i sinusit akut është për shkak të arsyeve të tilla si sëmundjet infektive dhe jo më pak - trajtimin e parakohshme e rinitit. Ajo duhet të jetë një studim i detajuar dhe të identifikohen shkaqet që kontribuojnë në formimin e sinusit para trajtimit përshkruajnë. Në fazën fillestare të fytit trajtimit sinusit mund të fillojë me larjen e hundës mucous lëngshëm Njësitë ekonomike për qëllime kullimit. Sot zbuloi dy forma të sinusit, duke përfshirë:


1. lloji fytit

2. Faza e kronike. Ajo duhet të përfshijë inflamacion purulent.

Faza fillestare është një formë e fytit sinusit, e karakterizuar nga sekrecionet nga kalimin hundës dhe sinus mukozale edemë. Në këtë fazë, trajtimi është pa dhimbje dhe të shpejtë.

Simptomet që karakterizojnë formën Bluetongue e sinusit:

- Ndonjëherë ka kongjestion i hundës.

- Dhimbje në sinuseve nofull kalimin hundës në hundë ose sytë.

- Atje sytë e përlotur dhe fytyrë mund të duket i fryrë.

- Lejohet temperaturë e lehtë.

Ju lutem vini re i pakujdesshëm nëse shëndeti dhe koha nuk fillon trajtimin, pasojat e formave Bluetongue - fazë kronike purulent.

Fytit trajtim sinusit:

Me zbulimin e inflamacionit përshkruajnë antibiotikët, kur formulari fytit për të lehtësuar mjekun frymëmarrjes mund vasoconstrictor zgjidhje instalacioni. Sinuziti mund të shërohet në një periudhë relativisht të shkurtër në fazat e hershme, pasi për momentin ka zgjidhje moderne të veprimit të fuqishme. Nëse shkaku i sinusit është konfirmuar reaksion alergjik pas disa sondazheve të caktuara, ai emëroi një kompozime shtesë antiallergic. Metoda më efektive është duke përdorur një kateter shtyer pasazh hundës. Në kateteri hyn zgjidhje për larje. Duhet të theksohet se kjo metodë e bëri jo një herë, por shumë herë për të përfunduar lirimin e mukusit nga sinuseve. Në disa raste, një metodë mund të ndihmojë në trajtimin e fizioterapisë, e cila në masë të madhe të lehtësuar pacientin. Si shumë herë të përsëritura - për të shmangur birë duhet menjëherë të kërkojnë kujdes mjekësor në një fazë të hershme dhe trajtimin e sinusit.